Оставете сухо чрез проблеми с инконтиненцията

Загубата на контрол на пикочния мехур често е често срещано явление по време на старост и може да бъде доста неудобно и тромаво за хората, страдащи от заболявания. Инконтинентните листове и тампони са от голяма полза за това и ви помагат да поддържате пациентите сухи.

Инконтиненцията е проблем, който е по-разпространен при жените, отколкото при мъжете и може да се отдаде на установяването на уринарния тракт при жените. Тя може да се появи при жени от всички възрасти, въпреки че е по-предсказуема при жени на възраст и средна възраст. Това е състояние, което често не се съобщава на лекарите, а повечето хора, които страдат от това състояние, се занимават само с тях. Едно общо предположение за това условие е, че то някога ще изчезне сама. Въпреки това, подходящото медицинско лечение може да стигне до основната причина за това състояние и да го лекува постоянно. Упражненията често се препоръчват за това състояние и спомагат за отпускането на мускулите около таза. Това също така помага на пациентите, страдащи от това състояние, да контролират по-добре своите мускули и бременности от уриниране без контрол. Стресът често е водеща причина за инконтиненция и загуба на контрол на пикочния мехур е показателно за високи нива на стрес.

Децата, които са много млади, също нямат контрол на пикочния мехур и са склонни да изпразнят пикочните си мехури без предупреждение. При всички пациенти, които страдат от това състояние, уринирането може да се появи дори при сън и това може да доведе до намокряне на леглото. Урината също е носител на множество инфекции, причиняващи организации и лежи върху нея през цялата нощ, не е хигиенична и може от своя страна да причини кожни заболявания. Предлагат се листовки, които могат да се търкалят върху матраци и помагат да се абсорбира урината и съдържа суха среда. Палтови корици също са на разположение и могат да се разпространят там, за да се избегне всякаква влажност, както добре. Матракът покрива може да се разпространи върху леглото на пациентите, страдащи от това състояние и това е ефективен начин на накисване на влага и предотвратяване появата на кожни обриви. Тези листове помагат при защитата на матрака, тъй като и те могат да се развалят поради повторно излагане на влага.

Предлагат се и водоустойчиви възглавници за възглавници, които спомагат за поддържането на сухата възглавница и предотвратяват поглъщането на вода от матрака. Тези листове са меки и удобни, когато се използват, и не изпъкват като груб лист. Те също така стават топли и меки под топлината на тялото и са много удобни за използване. Подложките и памперсите също са достъпни за мъже и жени и могат да бъдат използвани от тях, за да се поддържат сухи и да се гарантира, че урината се абсорбира, когато губят контрол на пикочния мехур. Тези тампони за еднократна употреба са удобни за използване и могат да бъдат поставени върху бикини, за да се помогне незабавно да се абсорбира урината. Те са за еднократна употреба и могат да бъдат изхвърлени след употреба, което ги прави лесни и удобни за употреба. Те също така са много хигиенични и са достъпни и могат да бъдат използвани за продължителни периоди.

Подложките за инконтиненция също се предлагат като подложки за столове и легла и те могат да се измиват и използват многократно. Подложките за легла се предлагат и с крила или крила и помагат да се поддържат твърдите тампони на място, а също и да се осигури отстрани на матраците. Не се навлажнявайте с урина.Source by Brad Dencan